La Palma


Vrijdag 15 april

We zijn momenteel voor ruim 2 weken op het eiland La Palma. Het is een van de Canarische eilanden.Het eiland is een middelgroot eiland, de eilanden Gran Canaria en Tenerife zijn groter.

La Palma is vooral een groot natuurreservaat met een grote hoeveelheid aan bomen, bloemen en planten. Als je een natuurliefhebber bent kun je hier goed terecht. Het eiland staat ook bekend als wandelparadijs.

De eerste dagen hebben we in het noorden van het eiland doorgebracht en hebben een aantal wandelingen gemaakt. Het is wel even wennen na het vlakke Nederland maar het zal wel gaan lukken. We zijn gisteren verder getrokken naar het westen richting de plaats Los Llanos waar naar men zegt, het weer wat stabieler is. We zullen het merken het heeft in ieder geval vannacht flink geregend.

We hebben een huis gehuurd in de plaats Naos. Het huis ligt in een omheinde tuin totaal afgesloten van de buiten wereld met hoge muren er omheen. De tuin op zich is al een paradijs waar je je ogen op uitkijkt, werkelijk heel bijzonder. Het huis is een oud Spaans huis wat vol hangt met geborduurde wandkleden. Ook in deze omgeving zijn veel wandelpaden waar we weer gebruik van kunnen maken. We gaan ons prima vermaken.

3 Reacties op “La Palma”

  1. Lijk me een mooi eiland.
    Geniet er van en een fijne vakantie toegewenst.
    Gr.willem

  2. Veel plezier daar en veel liefs; Hier is het momenteel stralend weer! Ik hoop bij jullie ook!
    Liefs,

Comments are closed.