Het nieuwe jaar 2019

Donderdag 17 januari 2019

Het nieuwe jaar is begonnen en we zijn alweer een aantal weken in 2019. De feestdagen zijn weer achter de rug en langzamerhand beginnen we weer te wennen aan de dagelijkse ritmes van het leven. Het weer werkt nog niet zo mee maar het is natuurlijk ook nog maar net winter.

We proberen weer een ritme te vinden en het vergaat ons net zoals de windmolen op het plaatje, de ene keer gaat het snel, de andere keer weer wat langzamer maar uiteindelijk komen we er wel.

handgevormde schaaltjes

Zo gaat het ook met kleibewerking. We maken af wat vorig jaar is blijven liggen en bedenken al vast weer nieuwe dingen en mogelijkheden om mee van start te gaan. De idee├źn zijn er wel nu nog de uitvoering ervan.
We hebben een jaar lang de tijd om iets nieuws te beginnen met de mogelijkheid om het weer mooier en beter te maken en ervan te leren.

Op de rechter zijde van de pagina heb ik een foto neergezet met een aantal schaaltjes die ik al eens gemaakt heb. Ze vertegenwoordigen een op elkaar gestapelde hoeveelheid resultaten die weer aanleiding geeft voor inspiratie.

Ik hoop ook dit jaar weer een aantal nieuwe creaties te maken die ik hier weer zal posten samen met de beschrijving en de tot totstandkoming.

Ik gun mezelf nog even de tijd voordat ik weer vol aan de gang ga maar ik blijf jullie op de hoogte houden.

1 Reactie op “Het nieuwe jaar 2019”

  1. Een mooie metafoor die molen! Het is trouwens een heel boeiend schouwspel, zoals zo’n molen zichzelf door windvlagen en storm laat bespelen.

Comments are closed.