Herfst

Woensdag 1 november

Het is vandaag 1 november en het is herfst..

De realisatie kwam bij het verzetten van de tijd. Ineens is het om halfzes ’s middags donker.
Nu waren we natuurlijk erg verwend met de prachtige dagen die we onlangs hebben gehad en aan de nazomer leek geen eind te komen maar helaas!

Het wordt nu een tijd van naar binnengaan en de natuur zijn werk laten doen om in de lente weer in al zijn pracht terug te komen.

Ondertussen gaan we ons klaar maken voor de komende feestdagen en alles wat daarbij hoort. Het is natuurlijk even wennen maar we hebben het al vaker gedaan, we weten hoe het moet.
Binnenshuis is er weer genoeg te doen wat is blijven liggen in de afgelopen periode.

Een tuintje in een boomstam

De herfst en winter hebben ook veel goede kanten alleen moeten we die weer even ontdekken en er blijf volop de mogelijkheid om nog buiten te zijn, alleen de tijden wanneer we buiten zijn moeten even aangepast worden.
In de natuur en in de bossen is nog genoeg te beleven al hebben de bomen geen bladeren meer. Hoe heerlijk is het om met je voeten door het bladerdek te lopen en stel je voor dat we een goed pak sneeuw krijgen, hoe leuk is dat!

Dus met z’n allen genieten van de komende tijd, maak een wandeling, pak een terrasje, drink warme chocolade melk en geniet.

1 Reactie op “Herfst

Comments are closed.