Museum More in Ruurlo

Kasteel Ruurlo, museum More

Maandag 6 november

Het is al weer even geleden dat ik over het museum schreef en we zijn ondertussen sinds de opening in juni een paar maanden verder.

Shuttlediensten vanaf het station naar het kasteel

Het heeft geresulteerd in een behoorlijke toename van het aantal bezoekers in Ruurlo. Fijn voor de middenstand en het museum.
Het eerste wat gedaan werd toen aan het licht kwam dat we in de directe omgeving van het kasteel een parkeerprobleem hadden is parkeerruimte creëren bij het station.
Vervolgens is het initiatief genomen om met gratis shuttlediensten, een initiatief van kasteel More en de Ruurlose ondernemersvereniging (ROV) de afstand te overbruggen tussen museum, station en dorp. Een fantastisch initiatief!

Ook de Oranjerie die in de tuin van het kasteel ligt kan rekenen op een grote toeloop, veel mensen gaan wandelen in de omgeving en/of in de tuin van het kasteel. Het heeft de Oranjerie doen besluiten om niet alleen lunches en drankjes te verzorgen maar sinds kort ook in de weekenden ’s avonds diners te serveren.

Op 29 december is een groot sinterklaasfeest georganiseerd voor de kinderen. De kaartjes voor het feest waren binnen 24 uur uitverkocht.

Na een aantal maanden kunnen we stellen dat het een groot succes is voor Ruurlo en zijn inwoners dankzij de museumbezoekers.

Oranjerie

2 Reacties op “Museum More in Ruurlo

  1. Ik hoop het binnenkort graag allemaal zelf te zien. En dan natuurlijk een fijn bezoek aan jullie af te leggen!
    Liefs,

Comments are closed.