Weer thuis zijn en opstarten.

Donderdag 10 augustus

Thuis gekomen met veel nieuwe ideeën en daar weer uit te kiezen wat ik het liefst wil gaan doen…..In de vakantie heb ik allerlei nieuwe ideeën gekregen, noem het inspiratie, om mee aan de gang te gaan als weer thuis zijn. Gelukkig had ik tekeningen en notities gemaakt anders zou ik het inmiddels allang weer vergeten zijn.
Nu is het op zich al weer een hele klus om uit de aantekeningen wijs te worden en vooral de belangblaarrijkheid ervan, dus moest er even structuur in gebracht worden.

Tot mijn grote verbazing had ik thuis nog een heleboel onafgemaakte bekers, schaaltjes en vogeltjes staan die ik nog moet gaan verwerken. Alles was wel  biscuit gestookt maar nog niet geglazuurd en daar ben ik gisteren eerst maar mee begonnen.

Omdat ik bedacht had in de vakantie om eens wat anders te proberen ben ik begonnen om de binnenkant van een beker die ik anders met een egale kleur glazuur bewerkt zou hebben nu  eens een decoratie aan de binnenkant te maken te zien op de foto. Het is natuurlijk eerst weer uitproberen wat kan en welke kleuren te gebruiken en hoe het eruit gaat zien en dat op zich is een tijdrovend werkje waar bijkomt dat ik het ritme nog niet heb gevonden maar het begin is er.

De komende dagen ga ik aan de afwerking beginnen van de spullen die er nog staan van voor de vakantie en dan begin aan nieuwe series en ga werken aan de ideeën die ik in de vakantie heb opgedaan.