Weer Thuis

Dinsdag 20 April

We zijn weer thuis na een lange reis van San Francisco naar Amsterdam.

We zijn wat te laat vertrokken uit San Francisco en vlogen pas om 14:40 uur in plaats van kwart voor twee. Alles verliep verder vlotjes met het inchecken van de bagage. We hadden geen overgewicht en geen verdachte dingen meegenomen. Het maakt de Amerikanen zo wie zo niet uit hoe je het land verlaat, binnenkomen is een ander verhaal en tijdrovend en zoals het er nu uitziet wordt het niet gemakkelijker om Amerika binnen te komen als Trump zijn zin krijgt.
De reis was verder lang en saai.

En daar zitten we dan weer op onze eigen bank met de benen omhoog rondkijkend wat we hier eigenlijk doen. Het voelt als een kater maar dat is de jet lag en gaat vanzelf weer over. Het slaappatroon en de darmen zijn nog in de war en je kan ze vertellen dat alles oké is en dat ze weer thuis zijn en dat ze gewoon weer net doen als wat ze altijd deden, maar ook zij moeten even wennen.

Nu hoor je mij verder niet klagen want het is prachtig lente weer, de tulpen bloeien in de bollenbak en we hebben warempel al onze eerste wandeling gemaakt vanmiddag. Het focussen was nog wat moeilijk maar we zijn niet verdwaald en weer heelhuids thuisgekomen na 7 km lopen.

Wat er zoal kan veranderen in een kleine vijf weken. Er zitten ineens bladeren aan de bomen en er bloeien allerlei bloemen in de weilanden. De laatste hand wordt aan het kasteel gelegd wat eerdaags opengaat en als museum dienst gaat doen. Je ziet dat de tijd niet stil heeft gestaan.

Nu nog een beetje bijslapen en dan zijn we weer terug in het ritme van ons dagelijkse leven.

 

2 Reacties op “Weer Thuis

Comments are closed.