Amerika (20)

Courthouse Butte

Vrijdag 7 april

Het wordt een wandeldag in een prachtige omgeving.

Bell Rock

Na het ontbijt rijden we richting de trails die rondom Sedona liggen. Hier kan je verschillende wandelingen maken.
Bij aankomst van de eerste wandeling zien we al dat het behoorlijk druk is en er geen parkeer mogelijkheid voor onze camper is dus besluiten om naar een volgende wandeling te gaan waar we wel kunnen parkeren.

We komen terecht bij de Bell Rock en de Courthouse Butte. Hier kan je onderlangs lopen over het zandpad dat rondom allebei de rotsen loopt. Het is een prachtig stukje natuur met mooie bomen en planten en rode rotsen. Het is er gelukkig niet druk omdat de meeste mensen bij de vortexen gaan kijken terwijl wij een wandeling rondom maken met een lengte van 8 km. Het is een zeer mooie en plezierige wandeling waar we volop van genieten. Je moet wel een natuur liefhebber zijn

Als we na twee en een half uur terug zijn bij de camper eten we wat en gaan dan nog naar de Airport Mesa waar je ook een wandeling kan maken en een goed overzicht hebt over Sedona wat beneden in de vallei ligt.

Deze wandeling is 2 km. Het is ondertussen bewolkt geworden met een harde wind maar het is nog steeds niet koud met een temperatuur van 23 graden.

Vast te stellen is dat het een prachtig  omgeving is rond Sedona en een bijzondere omgeving. Een beetje minder druk zou wel mogen maar het klimaat is dan ook fantastisch zeker in deze tijd van het jaar en daar probeert iedereen van te genieten.

’s Avonds eten we in de stad bij een Mexicaans restaurant en dan is er al weer een dag voorbij, de tijd vliegt.

Overal bloeien witte en gele bloemen

We hebben vandaag 45 mile gereden.