Amerika (2)

Maandag 20 maart

Vanmorgen waren we om 4:00 uur wakker en zijn  opgestaan om koffie te maken en te douchen.

Het heeft vannacht geonweerd met hagel. Om 6:00 uur naar het ontbijt gegaan en daarna nog een tijdje gelezen en niets gedaan. Om half acht naar de bus gegaan die ons naar de fabriek in Middlebury zou brengen. Het was een saaie rit van 3 uur . Onze camper stond vooraan en was de kleinste net iets groter dan onze caravan. Het is wel even wennen want je kunt er je kont niet keren maar dat wordt vanzelf beter dat weet ik nog van de vorige keer.

We konden al snel vertrekken wat we ook gedaan hebben omdat we al bekend waren met de procedure van vorig jaar. Inmiddels waren we nu in de staat Indiana met een landschap een beetje zoals in Zweden. Het is er genoeglijk met aardige mensen. We kwamen door leuke dorpjes en er was van alles te zien. Soms regende het een beetje en soms scheen de zon. Er lag zo hier en daar nog een beetje sneeuw.

Onderweg kwamen we door het dorp Goshen waar we een supermarkt zagen waar we onze eerste boodschappen hebben gedaan. Dat was een geweldige meevaller. Gelijk voor een week ingekocht. Verder gereden richting Gas city waar een camping zou zijn maar helaas die gaat pas 1 april open. Doorgereden naar Indianapolis waar we op een KOA camping (Greenfield ) terecht konden. Weinig was er te doen, een paar campers maar we komen hier niet voor gezellige campings.

Ondertussen was het 19:00 uur geworden en hebben eerst gegeten. Daarna de camper ingericht, de koffers uitgepakt. Alles heeft een plaatsje gekregen en we houden zelfs nog ruimte over. De eerste dag zit er nu bijna op morgen trekken we verder zuidwaarts.

We hebben vandaag 147 mile gereden

4 Reacties op “Amerika (2)

  1. Nog last van de yetlag!
    Fijn dat je de kaart van Amerika op de blog hebt geplaatst, kunnen we zien waar jullie zijn gestart.
    Waar is de eind bestemming?

    • Geen jetlag meer. Zijn nu onderweg naar Kentucky en gaan eerst verder naar het zuiden en dan door Californië naar San Francisco.

  2. Heee, daar gaat-ie dan!
    Zijn zo benieuwd hoe de reis zal gaan.
    Geniet ervan en liefs, Jos en Karolien

Comments are closed.