Amerika (1)

Een kort verslag van onze eerste dag en wat we zoal gedaan hebben, Door het tijdsverschil zijn we nog een beetje van de wereld maar dat komt de volgende dagen zeker goed.

Zondag 19 maart

We vertrekken om half zeven uit Ruurlo. De reis verloopt voorspoedig en we zijn een uur te vroeg bij de garage waar de auto wordt geparkeerd voor de komende 4 weken. Gelukkig worden we gelijk naar het vliegveld gebracht.

We zijn ruimschoots op tijd voor het inchecken. Later zal blijken dat we ongeveer anderhalf uur vertraging hebben. Uiteindelijk komen we maar een half uur later (16:00 uur) in Chicago aan dus het viel nog mee. Om kwart over vijf zijn we in het hotel waar we gelijk ingecheckt hebben. We moesten ons ook melden bij het camper verhuurbedrijf en zijn toen naar de tweede verdieping gegaan waar (Roadbear), de camper verhuurder zitting heeft. Alles geregeld, handtekeningen gezet, instructies gekregen enz. We worden morgen met een bus opgehaald en naar de fabriek gebracht. We krijgen deze keer een kleinere camper dan vorig jaar maar dat zal zeker zijn voordelen hebben er werd bijgezegd dat hij erg zuinig in de benzine is. Het maakt ons niet echt uit. Vervolgens hebben we nextdoor een hamburger gegeten en toen was het kaarsje uit voor ons met 6 uur tijdsverschil.
Hier is de zomertijd vorige week al ingegaan. Het weer is in Chicago is gelijk aan het weer in Nederland. De zon scheen wel toen we aankwamen. We zijn nu in de staat Illinois. We halen morgen de camper op in Middlebury dat van hieruit 3 uur rijden is en in de staat Indiana ligt. We gaan dan opnieuw een andere tijdzone in. Van daaruit trekken we verder het land in maar daarover later.

4 Reacties op “Amerika (1)

  1. Een fijne tijd daar en heel fijn dat we jullie zo kunnen volgen. Liefs,

    • We staan nu op een camping in Indianapolis. Morgen trekken we verder

  2. Fijn dat jullie een blog bijhouden, zodat we mee kunnen genieten van jullie belevenissen.
    Wij reden met een camper van Road Bear in Baja California.
    Een hele mooie tijd samen.

Comments are closed.