Dogogo

Wandelingen
Contact
© Erica Makkink
pix
Wandelen in Hongarije
Rondje Magyaregregy

Donderdag 2 september 2010

Vanaf de camping waar we staan maken we een wandelrondje van ongeveer 5 km. We lopen eerst richting Magyaregregy waar we op ons gemak rondkijken. Het is een klein dorp met een winkeltje waar we even binnnekijken om te zien wat er te koop is.

We lopen verder door het dorp en besluiten de rode route te lopen die ook langs de camping komt. Het is een prachtige route die eerst door het dorp gaat en dan via akkers door de heuvels verder loopt. We hebben een fantastisch uitzicht en zien in de verte de camping liggen evenals het stadje Komlo.

We lopen verkeerd omdat we niet goed opletten en de routekaart niet bij ons hebben maar we weten waar we ongeveer moeten zijn dus lopen we een beetje in het wild om terug te komen op de camping. Onderweg zien we een hert en later sporen van wilde zwijnen en overal staan bloemen alsof het nog lente is. Als we niet verder kunnen om bij de weg naar de camping te komen proberen we een beek over te steken maar er is geen brug. Wat later zien we een boomstam over de beek liggen waar we overheen lopen naar de andere kant. We klimmen omhoog en lopen langs een maïsland naar de weg die ons weer bij de camping terugbrengt.

Houtvoorraad

Kerk in Magyaregregy

Rozebottels

Vlinders op Klaver

pixHome | Omhoog