Herfst impressie

Zondag 15 oktober

Verkleurend blad bij het kasteel

Net terug uit een land waar de lente begon zijn we nu terug in het land waar de herfst net begint. Best gek, net alsof je de zomer gemist hebt wat natuurlijk niet zo is.

Vanmiddag vanwege het mooie weer een wandelingetje gemaakt in de omgeving. Het is druk in en rondom het dorp sinds het museum “More” is geopend. De terrasjes zijn vol en iedereen geniet van het mooie weer.

We lopen os gebruikelijke rondje van 5 km die meestal eindigt op een terras in de buurt waar we dan wat gebruiken. Om ons heen zien we dat de bladeren inmiddels verkleuren en zo hier en daar beginnen de bladeren  te vallen. Ook paddenstoelen zijn ruimschoots aanwezig altijd leuk om te fotograferen en dan te bedenken.hoe snel de natuur kan veranderen in 3 weken.

Heksenkring

De herfst is altijd een goede tijd om de natuur weer eens wat beter te verkennen en foto’s te maken. Nu ga ik de komende twee vrijdagen naar een cursus fotografie waar ik hopelijk nog het een en ander kan opsteken. Het is een theorie gedeelte en een gedeelte is fotograferen. Ik ben benieuwd.

Hopelijk kan ik het gauw gaan toepassen bij het fotograferen want er is weer genoeg te zien en te beleven.

1 Reactie op “Herfst impressie

  1. Prachtig die heksenkring. Een paar jaar geleden had ik zoiets met vliegenzwammen in onze tuin. Helaas nu niet.

Comments are closed.