Wandkleden

RODE VOGEL Freestyle, applicatie. Ondergrond van canvas, verschillende kleuren verf, lapjes, tulle, kraaltjes en borduurgaren. Ontwerp: Tekenopdracht uit een boek omgezet naar een wandkleed. Ik heb er ook een schilderij van gemaakt.
51 RODE VOGEL
Freestyle, applicatie. Ondergrond van canvas, verschillende kleuren verf, lapjes, tulle, kraaltjes en borduurgaren.
Ontwerp:
Tekenopdracht uit een boek omgezet naar een wandkleed. Ik heb er ook een schilderij van gemaakt.
€90,- excl. inlijsten

 

RODE TULPEN Freestyle, applicatie. Ondergrond van canvas, verschillende kleuren verf, lapjes, tulle, kraaltjes en borduurgaren. Ontwerp: Naar eigen schilderij in acryl.
52 RODE TULPEN
Freestyle, applicatie. Ondergrond van canvas, verschillende kleuren verf, lapjes, tulle, kraaltjes en borduurgaren.
Ontwerp:
Naar eigen schilderij in acryl.
€ 100,- excl. inlijsten

 

WINTERLANDSCHAP Freestyle, applicatie in grijs. Ondergrond van grijs katoen, lapjes, kraaltjes, borduurgaren en naaigaren. Ontwerp: Naar een voorbeeld uit een boek, eerst getekend en daarna geborduurd naar eigen idee.
53 WINTERLANDSCHAP
Freestyle, applicatie in grijs. Ondergrond van grijs katoen, lapjes, kraaltjes, borduurgaren en naaigaren.
Ontwerp:
Naar een voorbeeld uit een boek, eerst getekend en daarna geborduurd naar eigen idee.
Kleed 59 x 47 cm in lijst 77 x 67 cm  € 175,-

 

DE BLAUWE STAD Freestyle, applicatie, molatechniek. Ondergrond van canvas met lapjes van diverse materiaalsoorten, gaas, paletjes, kraaltjes, borduurgaren en naaigaren. Ontwerp: Geïnspireerd door Paul Klee en eigen werk van het project met moskeeën.
54 DE BLAUWE STAD
Freestyle, applicatie, molatechniek. Ondergrond van canvas met lapjes van diverse materiaalsoorten, gaas, paletjes, kraaltjes, borduurgaren en naaigaren.
Ontwerp:
Geïnspireerd door Paul Klee en eigen werk van het project met moskeeën.
Kleed 55 x 56 cm in lijst 76 x 77 cm  € 250,-

 

DE ROOD-GELE STAD Freestyle, applicatie, molatechniek. Ondergrond van canvas met lapjes van diverse materiaalsoorten, gaas, band, kraaltjes, borduurgaren en naaigaren. Ontwerp: Het zelfde ontwerp als 'de Blauwe Stad', geïnspireerd door Paul Klee en eigen werk van het project met moskeeën. Geprobeerd zoveel mogelijk hetzelfde te doen en toch anders te laten lijken.
55 DE ROOD-GELE STAD
Freestyle, applicatie, molatechniek. Ondergrond van canvas met lapjes van diverse materiaalsoorten, gaas, band, kraaltjes, borduurgaren en naaigaren.
Ontwerp:
Het zelfde ontwerp als ‘de Blauwe Stad’, geïnspireerd door Paul Klee en eigen werk van het project met moskeeën. Geprobeerd zoveel mogelijk hetzelfde te doen en toch anders te laten lijken.
Kleed 56 x 55 cm in lijst 76 x 76 cm  € 250,-

 

WINTERLANDSCHAP 2 Freestyle. Ondergrond van canvas geprepareerd met Gesso en beschilderd met acrylverf met daarop lapjes, kraaltjes, sterretjes, geschept papier, borduurgaren en naaigaren. Ontwerp: Naar eigen voorbeeld uit een schetsboek.
56 WINTERLANDSCHAP 2
Freestyle. Ondergrond van canvas geprepareerd met Gesso en beschilderd met acrylverf met daarop lapjes, kraaltjes, sterretjes, geschept papier, borduurgaren en naaigaren.
Ontwerp:
Naar eigen voorbeeld uit een schetsboek. Kleed 28 x 41 cm in lijst 55 x 43 cm  € 150

 

WORLD OF FANTASY Freestyle. Ondergrond van ongebleekt katoen bewerkt met Gesso en beschilderd met acrylverf met zijden draden, behangsellijm, kraaltjes, lovertjes, geschept papier, borduurgaren en naaigaren. Ontwerp: Niet van te voren getekend. In de vorm gelegd en met behangsellijm bestreken. Naar aanleiding van een papiercursus in contact gekomen met andere materialen zoals zijdedraad.
57 WORLD OF FANTASY
Freestyle. Ondergrond van ongebleekt katoen bewerkt met Gesso en beschilderd met acrylverf met zijden draden, behangsellijm, kraaltjes, lovertjes, geschept papier, borduurgaren en naaigaren.
Ontwerp:
Niet van te voren getekend. In de vorm gelegd en met behangsellijm bestreken. Naar aanleiding van een papiercursus in contact gekomen met andere materialen zoals zijdedraad.
€ 30,- excl. inlijsten

 

KERKRAAM Freestyle. Ondergrond van gele stof, kraaltjes gerold van stof, lapjes, borduurgaren en kant. Ontwerp: Voorbeeld voor een workshop met kinderen.
58 KERKRAAM
Freestyle. Ondergrond van gele stof, kraaltjes gerold van stof, lapjes, borduurgaren en kant.
Ontwerp:
Voorbeeld voor een workshop met kinderen.