Menu

Nederlandse vlagGlanerbrugDuitse vlag
4 oktober 2008

Het is vandaag een droge dag tussen een aantal natte dagen. We lopen de route tussen De Lutte en Glanerbrug, een afstand van 17 km. Het merendeel van de wandeling loopt door Nederland alleen het laatste stukje gaat door Duitsland,

We zijn met de trein naar Oldenzaal gereisd en vandaar met de buurtbus naar de Lutte gereden. We beginnen de wandeling bij de kerk en gaan vervolgens richting Glanerbrug.

In een week tijd is het herfst geworden en de bladeren beginnen te verkleuren, sommige bladeren beginnen al te vallen. We lopen nog steeds in een prachtige omgeving waar overal de paddenstoelen langs de kant van de weg te vinden zijn en de eikels en kastanjes beginnen te vallen.

We blijven in een bosrijkgebied wandelen en dat is een omgeving die ons goed bevalt. Het landschap is afwisselend, soms wat drassig van de regen van de afgelopen dagen maar net niet erg genoeg om er last van te hebben.

Paddenstoelen

Paddestoelen

Ergens onderweg passeren we de grens en het laatste stuk lopen via Gronau naar Glanerbrug. In Glanerbrug lopen we naar het station en gaan met de trein naar Enschede en van hieruit terug naar huis. Het was een mooie wandeling op een mooie herfstdag.

Horeca in de plaatsen, de Lutte, Gronau en glanerbrug maar verder onderweg geen horeca. Openbaarvervoer is volop aanwezig.


Home | Naar boven | Menu | Vorige | Volgende

Contact