Menu

Nederlandse vlagDe LutteDuitse vlag
28 september 2008

We vervolgen ons pad maar beginnen vandaag niet in Ootmarsum maar vertrekken vanuit de Lutte om vervolgens terug te lopen naar Ootmarsum. De tocht van de Lutte naar Ootmarsum is 22 km.

We fietsen vanuit ons hotel in Ootmarsum richting de Lutte. Het komt ons beter uit om deze keer de route andersom te lopen omdat we na wandeling terug gaan naar huis.

We parkeren de fietsen bij de kerk en beginnen aan de tocht. We wandelen over heuvels en onze spieren krijgen vandaag een andere beweging dan anders. Het is wederom prachtig weer en de omgeving is schitterend en doet ons aan Zuid-Limburg denken. Wat ons opvalt is de wegbewijzering die zeer goed verzorgt is, je kan niet verkeerd lopen.

De tocht blijft fantastisch want ook in de buurt van Ootmarsum is het heuvelachtig en zijn de uitzichten prachtig. Alleen het stuk langs het kanaal voordat je in de buurt van Ootmarsum komt is saai om te lopen.

Weiland

Een weiland

Als we aan het eind van de wandeling komen wordt het bewolkt en het lijkt het of het mooie weer voorbij is. We halen de auto op en gaan vervolgens terug naar de Lutte waar we de fietsen ophalen en dan is het tijd om naar huis te gaan.

Weinig horeca onderweg maar met een kilometer omlopen kan je in de plaats Rossum goed terecht. Er lopen bussen maar daar hebben we deze keer geen gebruik van gemaakt.


Home | Naar boven | Menu | Vorige | Volgende

Contact