Menu

Delden
29 maart 2008
Je zou denken dat er in het weekend wat meer activiteit zou zijn op de wegen maar helaas we wandelen wederom bijna helemaal alleen op een hondenuitlater na. We rijden deze keer met de auto net even buiten Delden en parkeren de auto. We fietsen vervolgens naar Diepenheim en starten bij Huize Weldam onze wandeling van 17,6 km.

Het is guur en winderig weer en niet erg aangenaam maar we zijn bikkels en gaan op weg naar Delden.Eerst lopen we door de bossen waar we niet al te veel merken van de regen en de wind. Het is erg drassig in de bossen waar ze ook nog bomen hakken waardoor de paden kapotgereden zijn. Tegen de tijd dat we het bos uitkomen zijn we smerig en bijna niet meer om aan te zien. De bossen behoren tot het landgoed Weldam.

Gelukkig hebben we verder niet al te veel last van het weer het is in ieder geval droog gebleven. Als we in de buurt van Delden komen stoppen we even bij een pannekoeken restaurant want we hebben het goed koud gekregen dus iets warms gaat er wel in.

Huize werkdam

Huize Wegdam


Na de rustperiode gaat het verder richting Delden. We lopen nu door de landerijen en een stuk langs het Twentekanaal voordat we weer bij de plaats aankomen waar we de auto geparkeerd hebben. Het was een flinke wandeling maar er was weer genoeg te zien en te horen want ook de vogels hebben ontdekt dat het lente is.

Voor deze route geldt hetzelfde als de route van Markelo naar Diepenheim wat betreft het openbaaar vervoer. Een pannenkoeken restaurant aanwezig langs de route aan de grote weg van Goor naar Delden.


Home | Naar boven | Menu | Vorige | Volgende

Contact