Menu

Een  marskramerNaar BreukelenEen marskramer
14 maart 2007
Na een winterstop van een paar maanden trekken we er vandaag weer op uit. We vertrekken met de auto naar Zevenhoven waar we het Marskramerpad weer oppakken. We lopen vandaag naar Breukelen een tocht van 21 km.

Omdat het reizen met openbaar vervoer vrij lang duurt om in Zevenhoven te komen besluiten we er met de auto naartoe te rijden, het scheelt ons een uur.

Het is een stralende lentedag, een prima dag om weer met wandelen te beginnen. We lopen van Zevenhoven naar Noordse Buurt waar we koffiedrinken, het is nog een beetje fris maar we worden al gauw warm wat ons doet besluiten om later lekker op een bankje ons brood op te eten. De wandeling bestaat uit vrij lange rechte stukken, niet mijn persoonlijk meest gewaardeerde wandeling maar de aanwezigheid van de zon maakt alles goed.

foto 112

Een zwaan die van de zon geniet

Er is veel te zien, er komen voorjaarsbloemen te voorschijn zoals, Klein Hoefblad en Speenkruid. In de weilanden en op het water is het een drukte van belang, de vogels zijn wakker geworden en kwetteren en genieten van de opwarmende zon. Via Spengen lopen we naar Breukelen wat we al in de verte kunnen zien liggen. Het is de bedoeling om op het station in Breukelen op de trein te stappen richting Woerden waar we dan weer verder reizen met de bus naar Zevenhoven waar onze auto staat.

Er is niet veel horeca op deze route, neem vooral zelf wat mee. Het openbaarvervoer vraagt wat puzzelen en goede informatie. Sommige busdiensten rijden niet op een regelmatige basis.


Home | Naar boven | Menu | Vorige | Volgende

Contact