Menu

Een  marskramer Naar Stroe Een marskramer
23 augustus 2006
Op een zonnige woensdag lopen we weer een stuk van het Marskramerpad. We wandelen van Beekbergen naar Stroe een tocht van ongeveer 35,5 km, die voornamelijk door bossen en over de heide gaat. We besluiten deze lange wandeling te maken vanwege het openbaar vervoer en omdat vandaag niet regent.

We starten om half tien in Beekbergen, het wordt een lange dag omdat we een grote afstand hebben te overbruggen dus het wordt stevig doorstappen om niet al te laat in Stroe aan te komen.

We lopen eerst door de velden Beekbergen uit, na 10 km komen we nadat we door een prachtig heuvellandschap zijn gelopen in Hoenderloo uit waar we wat eten en drinken. Dan gaan we de Veluwe op wat afgewisseld wordt met bossen en heide. Een stuk Veluwe dat nieuw voor ons is. We lopen langs Kootwijk en zien de radiotoren van Kootwijk liggen. De uitzichten zijn fantastisch en we genieten volop van het prachtige landschap. Het is erg rustig en we komen weing wandelaars tegen wat ons verbaast op deze prachtige dag.

 

Paddestoelen in het bos

We rusten nog een aantal keren op een bankje in de zon en tegen half zes komen we in Stroe aan waar we na enige tijd de bushalte vinden die ons naar de overstapplaats brengt om van daaruit verder te gaan met de bus naar Apeldoorn. Het is een lange maar afwisselende wandeling geweest maar zeker de moeite waard. Moe maar tevreden gaan we verder huiswaarts.

In Beekbergen en Hoenderloo zijn er genoeg gelegenheden om wat te eten en te drinken. Later wordt het wat lastiger evenals het openbaar vervoer al is er de mogelijkheid om je met de regiotaxi te laten ophalen.

Klanten info Regiotaxi De Vallei auto

Informatienummer: 0318-616262
Reserveringsnummer: 0318-655777

E mail: info@regiotaxidevallei.nl
Internet: www.regiotaxidevallei.nl


Home | Naar boven | Menu | Vorige | Volgende

Contact