Home

warnsbornroute
23 maart 2006

De Warnsbornroute is een rondwandeling van 13 km bij Arnhem door parken en bossen. Langs beken en beuken, oude landgoederen en het fraaie kasteel Zijpendaal loop je naar langoed Warnsborn.

We beginnen de wandeling bij het station in Arnhem waar we met de trein aankomen. We starten aan de achterzijde van het station. Eerst lopen we nog een tijdje door Arnhem maar al spoedig komen we in een park. Het is stralend weer en overal groeit en bloeit wel wat.

We lopen langs het bezoekerscentrum en volgen daarna het natuurpad. We lopen in de richting van de Begijnemolen. Vervolgens gaat het richting Schaarsbergen en verder richting Warnsborn. Onderweg komen we door verschillende landschappen met bossen en heuvels waardoor het een zeer aantrekkelijk wandeling is. We maken foto's die er aantrekkelijk uitzien, dit natuurlijk vanwege het mooie weer.

Eenden

Eenden in de beek

In een restaurant in het bos eten en drinken wat en dan is het tijd voor de rest van de wandeling die nu richting Arnhem gaat. We komen nog langs het bekende "Het Dorp" en dan zijn we al gauw weer bij het station waar we met de trein weer teruggaan naar huis.

De wandeling komt uit het boek "De 50 beste wandelingen in Nederland". ISBN 90 215 8142 6


Home | Naar boven

Contact