Home

20 november 2005

Door wandelsportvereniging DOS uit Barchem worden de komende maanden een aantal winterwandelingen georganiseerd en wel op 18 december, 15 januari, 12 februari en 12 maart 2006.
De wandelaars kunnen kiezen uit de afstanden 6, 10, 15 en 25 km.

Op zondag 20 november starten we de eerste wandeldag van de serie winterwandeldagen met de 25 km. Het is koud en mistig en moeten even wennen aan het weer. We lopen stevig door om warm te blijven. De tocht gaat rondom de plaats Lochem. De opkomst is groot en iedereen heeft er zin in. Het is even zoeken naar de juiste bordjes maar al gauw hebben we het systeem te pakken en gaat het richting rustplaats die we na 15 km bereiken.

Het is lekker warm in de zaal en gezellig druk. Er is koffie, thee, krentenbrood en erwtensoep. We hebben zin en het smaakt ons prima.

omgeving  Barchem

Rondom Lochem

Na de rust lopen we verder en hebben nog ongeveer 10 km voor de boeg. De zon probeert door te komen maar het gaat niet echt lukken. We houden het wel droog en komen halverwege de middag aan op het eindpunt. We laten onze kaart afstempelen en gaan voldaan terug naar huis na een heerlijke wandeldag.

De wandelroute kan worden uitgeprint en ook zonder bordjes gelopen worden. print


Home | Naar boven

Contact